Skocz do zawartości

0

Terrarium dla viridisa

23 odpowiedzi w tym temacie

#21 TRIMEK

• ADMINISTRATOR
  • 1083 postów
  • W terrarystyce:1998
  • Miasto:Sosnowiec
  • Kraj:

Napisano 08 luty 2012 - 16:27

To powodzenia w klejeniu jak nie masz trzymadeł lub ścisków.....

wstępny koszt który podałeś to około 160zł.... a to terrarium osobiście na dzień dzisiejszy w tym momencie jestem w stanie kupić za 260zł bez pieprzenia się i w dodatku mam gwarancje że mi nie będzie ciekło... więc gdzie tu sens???

#22 Fufu

• MODERATOR
  • 584 postów
  • W terrarystyce:2011
  • Kraj:

Napisano 08 luty 2012 - 18:58

Do tego warto wziąśc pod uwagę, że jeśli ty pracujesz w tej branży to OK dasz sobie radę, ale jak ktoś sie na tym nie zna, to tylko zniszczy szkło... Krzywo skleji, będzie ciekło, całe będzie umazane sylikonem. Wiem bo sama próbowałam kleić akwaria i teraria i mój kąt prosty zawsze różnił się o te kilka stopni, właśnie dlatego że nie miałam uścisków do szkła tylko musiałam podtrzymywać jakimiś skrzynkami, książkami, a szyba 70x50 sama stac na kancie nie będzie... Więc realnie oceń szanse laika, zamiast pierać się że da radę. Nie każdy ma zdolności tego typu

#23 kaczor3

• UŻYTKOWNIK
  • PipPip
  • 31 postów
  • W terrarystyce:2011
  • Miasto:Białystok
  • Kraj:

Napisano 08 luty 2012 - 21:44

za klejenie nie będę się brał.... Wątpię też żeby dla ojca chciało się kleić i czy by umiał, bo to jednak trzeba mieć zdolności manualne żeby taki zbiornik dobrze skleić. jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi od skorpion poznań.

#24 TRIMEK

• ADMINISTRATOR
  • 1083 postów
  • W terrarystyce:1998
  • Miasto:Sosnowiec
  • Kraj:

Napisano 08 luty 2012 - 22:09

daj znać jak ci napiszą co i ile

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych