Użytkownik horacy dnia 03 marzec 2012 - 12:44 napisał
mało kto bierze tak ogromny ciezar i odpowiedzialnosc na siebie .
Użytkownik horacy dnia 01 marzec 2012 - 08:23 napisał
.
nie wierzysz ? sprawdz ! a przekonasz sie iż mowię prawdę !!!
A więc : TRZYMASZ JADY ?! TRZYMAJ SUROWICE!!! LEKARZ CI NAPEWNO Ją PODA!!!!!!!!!
nie wierzysz ? sprawdz ! a przekonasz sie iż mowię prawdę !!!
A więc : TRZYMASZ JADY ?! TRZYMAJ SUROWICE!!! LEKARZ CI NAPEWNO Ją PODA!!!!!!!!!
Nie chce żeby to zabrzmiało jak poczucie elitarności czy wywyższanie się, ale muszę powiedzieć że wszyscy którzy mają w domu jada są wyżej od reszty. Nie wyżej dlatego że go mają, ale wyżej dlatego że wiedzą jakie podejmują ryzyko każdego dnia. Że wiedzą że igrają tak naprawdę ze śmiercią i że wiedzą już że stwierdzenie "przecież jestem ostrożny, nie dam sie ukąsić i nic mi się nie stanie, to przecież spokojny gatunek a ja mam duże umiejętności" można włożyć sobie między bajki bo nie jest ani trochę prawdziwe. Tak naprawdę nie jesteśmy w stanie wykluczyć zagrożenia i tą właśnie wiedzę powinniśmy przekazać dalej. Że ten niezwykły "sport ekstremalny" może kosztować życie. Nigdy nikogo ani nie zniechęcałam, ani nie zachęcałam do trzymania hotów, bo każdy ma swój mózg i winien z niego korzystać. Ja tylko za każdym razem karzę otworzyć oczy i świadomie ocenić swoje własne możliwości, ot tyle;)

Temat jest zamknięty